Extra opties

Optionele 200-liter extra tank

Met deze extra tank vergroten we het volume van de spoeltank van 60 liter naar 260 liter schoon water. Deze optie is met name gevraagd bij interbedrijfsmatig gebruik, omdat hier vaak niet nauwkeurig kan worden berekend hoeveel gewasbeschermingsmiddel waarschijnlijk op de velden nodig zal zijn. Als de spuitvloeistof op het veld op raakt, kan eenvoudig het water uit de spoeltank naar de hoofdtank worden gepompt en op het veld worden gemengd, zonder terug te hoeven gaan naar de boerderij of het dichtstbijzijnde wateraansluitpunt.

EasyFlowM: morsvrij, snel en eenvoudig

U bepaalt welk middel er in de tank komt Met de easyFlow-adapter kunt u alle soorten vloeibare gewasbeschermingsmiddelen uit alle soorten verpakkingen van alle merken gebruiken. Zo bepaalt u zelf hoe u uw gewassen beheert.

Geen vlekken, geen druppels Als CTS-systeem van het eerste uur is de easyFlow zijn tijd vooruit. Milieubescherming en arbeidsveiligheid van het hoogste niveau. Voor u, voor uw gewassen, voor iedereen.

Het systeem dat zich aan uw behoeften aanpast Kies voor easyFlow als basisuitrusting voor uw nieuwe veldspuit of gebruik easyFlow voor de veldspuiten die u al hebt. Of kies voor het complete mobiele systeem. bijvoorbeeld voor op uw akkers of in uw boomgaarden.

Optionele EasyFlow middelen toevoeg systeem

Maakt het separaat spoelen van de jerrycan en het reinigen van meetinstrumenten en trechters overbodig Traploze regeling van vulsnelheid Automatisch gedwongen vergrendelsysteem Toepassingsgebied Voor het nauwkeurig afvullen en doseren van vloeibare gewasbeschermingsmiddelen uit verzegelde (seal) en geopende jerrycans Te gebruiken op alle tanks in de veldspuittechniek Eenvoudig, nauwkeurig, zelfreinigend en eenvoudig te bedienen Lock-and-Key”-systeem voor eenduidige functievolgorde Spoelfunctie voor alle contactoppervlakken na volledige of gedeeltelijke lediging van de jerrycan Het systeem kan de jerrycan ook reinigen Opgebouwd uit een tank- en jerrycanadapter Tijd en kostenbesparend Exacte dosering De jerrycan is niet (onbedoeld) te verwijderen tijdens het vulproces

Neem gerust contact op voor de mogelijkheden en prijsopgave of bel ons voor een afspraak.